Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Αυγούστου θα προστεθεί στο What the Golf περιεχόμενο βασισμένο στο Among Us

*
Η ομάδα ανάπτυξης Triband ανακοίνωσε το roadmap του What The Golf για το υπόλοιπο του 2023. Αρχικά, στις 3 Αυγούστου 2023 θα προστεθεί περιεχόμενο βασισμένο στο Among Us στις εκδόσεις για PC και Nintendo Switch. Έπειτα, η έκδοση του για PlayStation θα λανσαριστεί σύντομα, φέρνοντας μαζί της ακόμη περισσότερο περιεχόμενο.

Το What the Golf κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Apple Arcade πριν κάνει το άλμα του στα PC και Nintendo Switch. Ακολούθησε δωρεάν post-launch content, με το πιο γνωστό αυτό που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2023. Ήταν η συνεργασία με το Among Us, αποκλειστική στο Apple Arcade, και πρόστεσε ένα νέο overworld και πάνω από 35 levels.

Όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PlayStation 5 σύντομα - όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης - και υπόσχεται πως θα υπάρχει υποστήριξη DualSense καθώς και προσθήκη όλων των προηγούμενων updates. Επιπλέον, σε όλες τις πλατφόρμες θα λανσαριστεί δωρεάν limited-time seasonal content καθόλη την διάρκεια του 2024. Αρκετά από αυτά τα updates θα είναι σε περίοδο γιορτών, με το πρώτο να ξεκινάει φέτος από τις 23 Οκτωβρίου εώς τις 5 Νοεμβρίου. Το θέμα του θα είναι το Halloween.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*