Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Warcraft για φορητές συσκευές

*
To Warcraft έρχεται και σε φορητές συσκευές και τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, με το σχετικό event να ξεκινάει στι 20:00.

Σύμφωνα με το Jason Schreier του Bloobmerg, αυτή την εποχή η Blizzard ετοιμάζει όχι ένα αλλά δύο παιχνίδια Warcraft για φορητές συσκευές και σκοπεύει να κυκλοφορήσει πολλά ακόμα στο μέλλον. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει ακούσει καλά λόγια για τους επερχόμενους τίτλους, όμως δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες.


"Έπειτα από ένα spell παρατεταμένης ξηρασίας, Blizzard ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μερικά νέα παιχνίδια. Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο Warcraft για φορητές συσκευές που ετοιμάζει εδώ και χρόνια η Blizzard. Έχου ακούσει θετικά πράγματα και για τα δύο", ανέφερε ο Schreier.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*