Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το INDIE Live Expo 2023: Summer Spotlight

*
H Ryu's Office ανακοίνωσε πως το INDIE Live Expo 2023: Summer Spotlight θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στις 12:30μμ ώρα Ελλάδας. Το event θα προβληθεί στις πλατφόρμες YouTube, Twitch και Twitter.

To broadcast θα έχει διάρκεια 1 ώρα και θα ανακοινωθούν πληροφορίες για πάνω από 50 indie games. Επιπλέον, θα επιστρέψει και το rapid-fire updates segment "INDIE Waves".


O ιδρυτής της Ryu's Office Ryuta Konuma δήλωσε πως "οι indie developers είναι ένα παθιασμένο group και θεωρούμε πως κάθε indie game αξίζει μια αναλυτική ματιά. Θα αλλάξουμε τη φόρμουλα για το Summer Spotlight για να το πετύχουμε αυτό και ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε τους θεατές μας στα βάθη των αγαπημένων μας παιχνιδιών".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*