Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Born of Bread (trailer)

To Born of Bread θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam), στις 5 Δεκεμβρίου 2023 όπως ανακοίνωσαν η Dear Villagers και η WildArts.

Όντα μιας άλλης εποχής προκαλούν όλεθρο σε όλη την περιοχή και η κακία τους αποτελεί μεγάλη απειλή για όλους. Ο πιο απίθανος ήρωας, ο Loaf, ένα golem φτιαγμένο από ψωμί, που έχει μια ατελείωτη παιδική απορία, θα βρεθεί μαζί με τους νέους φίλους του στη μέση ενός δράματος που ετοιμάζεται για χιλιάδες χρόνια.


Θα εξερευνήσετε έναν υπέροχο κόσμο γεμάτο μυστήρια, που ξεκινάει από τα αινιγματικά ερείπια του Forest of Roots μέχρι τα παγωμένα τοπία του Frosty Flats. Με τη βοήθεια των φίλων σας, θα αντιμετωπίσετε τους απειλητικούς κακούς και συμμετάσχετε σε διασκεδαστικές, ιδιόμορφες υβριδικές μάχες turn-based/ πραγματικού χρόνου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*