Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές Μαΐου θα κυκλοφορήσει το Trek to Yomi (video)

Η Devolver Digital και η Flying Wild Hog ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Trek to Yomi. Πιο συγκεκριμένα, το side-scrolling action adventure game θα γίνει διαθέσιμο στις 5 Μαΐου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam).

Βλέποντας τον δάσκαλό του να πεθαίνει ο νεαρός μαχητής Hiroki ορκίζεται να προστατεύσει την πόλη και τους ανθρώπους που αγαπάει από οποιαδήποτε απειλή. Αντιμέτωπος με μία τραγωδία, ο νεαρός σαμουράι καλείται να κάνει ένα ταξίδι μεταξύ ζωης και θανάτου, προκειμένου να καταλάβει τον εαυτό του και να αποφασίσει ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει.


Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται κινηματογραφική παρουσιάση, σύστημα μάχης που βασίζεται στα παραδοσιακά όπλα των σαμουράι, μυθική αφήγηση και ατμοσφαιρικό soundtrack.

Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα νέο gameplay video διάρκειας 16 λεπτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*