Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η BlizzCon 2023

*
H Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι η BlizzCon 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Νοεμβρίου, στο Anaheim Convention Center της California.

"Οι παίκτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνει τη BlizzCon υπέροχη – ένα μέρος όπου τα παιχνίδια είναι το κοινό έδαφος για δεσμούς και φιλία", αναφέρει η Blizzard Entertainment στην ανακοίνωσή της. "Είτε έρχεστε για να κάνετε παρέα με φίλους που μπορείτε να δείτε μόνο στο διαδίκτυο, γιορτάζοντας επικές στιγμές στα παιχνίδια που αγαπάμε, εξερευνώντας τι προσφέρεται στις αίθουσες του συνεδριακού κέντρου ή ανυπομονείτε να μάθετε τι θα ακολουθήσει για τα σύμπαντά μας, η BlizzCon έχει δημιουργηθεί για εσάς. Είναι η κοινότητα που έκανε πάντα αυτή την εκδήλωση τόσο ξεχωριστή και ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε όλους».


Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πληροφορίες για τα εισιτήρια, τους διαγωνισμούς και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*