Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις αρχές του 2023 αναμένονται τα Persona 3 Portable και Persona 4 Golden

*
Όπως ανακοίνωσε η ATLUS, στις 19 Ιανουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσουν το Persona 3 Portable σε ψηφιακή μορφή για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store) και το Persona 4 Golden για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Microsoft Store). Την ίδια ημέρα και τα δύο παιχνίδια θα προστεθούν στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το Persona 5 Royal αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store). Την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για το PlayStation 4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*