Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις Crystal Dynamics και Eidos Montreal πέρασε ο έλεγχος των Tomb Raider και Deus Ex

*
Η Crystal Dynamics και η Eidos Montreal ανέλαβαν τη διαχείριση των σειρών Tomb Raider και Deus Ex αντίστοιχα, διαδεχόμενες την πρώην ιδιοκτήτρια και μητρική τους εταιρεία, Square Enix. Σας θυμίζουμε ότι, τον περασμένο Μάιο, η Embracer Group εξαγόρασε ένα μεγάλο μέρος του δυτικών ομάδων ανάπτυξης της Square Enix, έναντι $300 εκ. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι Crystal Dynamics, Eidos Montreal και Square Enix Montreal, μαζί με έναν κατάλογο IPs όπως τα Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain.

"Με ενθουσιασμό σας ενημερώνουμε ότι, η Crystal Dynamics ανέλαβε τον έλεγχο αρκετών game franchises- περιλαμβανομένων των Tomb Raider και Legacy of Kain- από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τους, Square Enix Limited. Ως αποτέλεσμα της αλλαγής αυτής, η Crystal Dynamics είναι η νέα ιδιοκτήτρια αυτών των παιχνιδιών, ελέγχει το gameplay aαλλά και τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με αυτά", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Crystal Dynamics.


Σας θυμίζουμε ότι, η εταιρεία ετοιμάζει ήδη το επόμενο Tomb Raider με τη βοήθεια της Unreal Engine 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*