Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται η κόντρα ανάμεσα σε NetEase και Blizzard Enterainment

*
Σύμφωνα με πληροφορίες, η NetEase κατέθεσε μήνυση εναντίον της Blizzard Enterainment, ζητώντας αποζημιώσεις για παιχνίδια που έπαψαν να είναι διαθέσιμα στην Κίνα.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Blizzard ανακοίνωσε ότι παιχνίδια όπως το World of Warcraft θα εγκαταλείψουν την κινεζική αγορά, επειδή το studio δεν μπόρεσε να ανανεώσει τη συμφωνία άδειας χρήσης με τον εκδότη NetEase. Τον Ιανουάριο, όταν τα παιχνίδια της Blizzard έπαψαν να είναι προβάσιμα από τους Κινέζους παίκτες, η developer ισχυρίστηκε ότι η NetEase είχε απορρίψει μια συμφωνία για να παραμείνουν σε λειτουργία οι servers των παιχνιδιών της στην Κίνα.


Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η NetEase μηνύει τη Blizzard σχετικά με επιστροφές χρημάτων προς τους παίκτες, λόγω της διακοπής της λειτουργίας των servers των Ιανουάριο. Η κινεζικό μέσο ενημέρωσης Sina Technology ισχυρίζεται ότι η NetEase θα απαιτήσει από τη Blizzard ένα ποσό ύψους περίπου $43,5 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση για επιστροφές χρημάτων σε Κινέζους παίκτες που επηρεάστηκαν από το κλείσιμο των servers.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η NetEase έχει ήδη πληρώσει αποζημιώσεις ύψους πάνω από 1 εκ. σε Κινέζους παίκτες των World of Warcraft, Hearthstone, Heroes of the Storm και Overwatch και πλέον "ζητάει τα ρέστα" από τη Blizzard.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*