Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Ανώτατο Δικαστήριο μεταφέρει η Apple τη νομική διαμάχη με την Epic Games

*
Η Apple δεν θέλει να σταματήσει τη δικαστική της διαμάχη με την Epic Games και θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια στο Ανώτατο Δικαστήριο, μεταφέροντας εκεί την έφεσή της για την υπόθεση περί αντιμονοπωλιακών πρακτικών, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Reuters. Δύο κατώτερα δικαστήρια αποφάνθηκαν ότι η Apple πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική της, που εμποδίζει τις εφαρμογές να περιλαμβάνουν τις δικές τους επιλογές πληρωμής, μια πρακτική που είναι υπέρ των συμφερόντων της.

Η νομική μάχη ξεκίνησε το 2020 όταν η Epic Games κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Fortnite που επέτρεπε στους παίκτες να αγοράζουν ψηφιακά νομίσματα με άμεση πληρωμή στην ίδια. Η κίνηση ήταν ενάντια στην πολιτική της Apple που απαιτεί από όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν για iOS να χρησιμοποιούν αγορές εντός εφαρμογής και της προσφέρει το 30% των εσόδων. Ως απάντηση, η Apple αφαίρεσε το Fortnite από το App Store, παρά το γεγονός ότι την εποχή εκείνη ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις υψηλότερες εισπράξεις. Σε αντίποινα, η Epic Games μήνυσε την Apple για να τερματίσει τις "άδικες και ενάντια στον ανταγωνισμό ενέργειές της" με στόχο να αλλάξει την πολιτική της, αντί να ζητήσει αποζημίωση.


Η Apple προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ της, τουλάχιστον στις Η.Π.Α. όμως σε άλλες περιοχές, όπως στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναγκαστεί να επιτρέψει την ύπαρξη third-party app stores ως το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*