Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της Crystal Dynamics εντάχθηκε ο Jeff Ross, director του Days Gone

*
Ο Jeff Ross, director του Days Gone ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο δυναμικό της Crystal Dynamics, όπου θα έχει τον ρόλο του design director. Την αποκάλυψη πραγματοποίησε μέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και παράλληλα γνωστοποίησε ότι το Studio που ανήκει στη Square Enix αναζητά προσωπικό για να καλύψει 50 θέσεις εργασίας. Δεν αποκλείεται όλοι αυτοί να εργαστούν στο νέο Tomb Raider.

O Ross και ο σεναριογράφος/ director, John Garvin- δύο από τους σημαντικότερους ανθρώπους πίσω από τη δημιουργία του Days Gone- απόχώρησαν από τη Bend Studio της Sony τον Δεκέμβριο του 2020. Οι δυό τους ακολούθησαν παράλληλες καριέρες στο studio που εδρεύει στο Oregon από τα μέσα της δεκαετίας του '90, έχοντας στο βιογραφικό τους επιτυχίες όπως το Syphon Filter και τα sequels του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*