Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο επίπεδο της RTX 4080 αναβαμίζονται οι επιδόσεις της υπηρεσίας GeForce Now (video)

Η Nvidia αναβαθμίζει την υπηρεσία game streaming GeForce Now και οι επιδόσεις της θα φτάνουν στο επίπεδο της RTX 4080. Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι χρήστες του πακέτου Ultimate της υπηρεσίας σε Ευρώπη και Β. Αμερική, θα δουν την αποδοση να αναβαθμίζεται σε RTX 4080 SuperPODs, που σύμφωνα με την Nvidia θα τους προσφέρει ισχύ 64 teraflops μέσω cloud. Επίσης αναφέρεται ότι η απόδοση θα είναι πενταπλάσια εκείνης του Xbox Series X και περίπου 1,75x σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά SuperPODs.

Οι συνδρομητές του πακέτου Ultimate θα μπορούν να κάνουν stream παιχνίδια σε έως 240fps από το cloud με πλήρες ray tracing και DLSS 3. Με την προσθήκη της τεχνολογίας Nvidia Reflex, το click-to-pixel latency θα είναι μικρότερο από 40 milliseconds, κάτι που επιτυγχάνεται για πρώτη φορά στο cloud gaming.


Για πρώτη φορά θα υπάρχει και υποστήριξη για ultrawide monitors, με αναλύσεις 3.840 x 1.600, 3.440 x 1.440, 2.560 x 1.080 κλπ.

Τα υπάρχοντα μέλη του GeForce Now RTX 3080 θα αναβαθμιστούν άμεσα στο πακέτο Ultimate, με τις τιμές για τους νέους χρήστες να διαμορφώνονται στα € 19,99 ανά μήνα ή 99,99 ανά εξάμηνο. Ο κατάλογος του

O κατάλογος του GeForce Now περιλαμβάνει πάνω από 1.500 παιχνίδια, όπως τα Marvel’s Midnight Suns, Warhammer 40,000: Darktide, The Witcher 3: Wild Hunt Next-Gen Update, Destiny 2, Lost Ark και Apex Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*