Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο επόμενο Tomb Raider, η Lara ίσως ηγηθεί μιας ομάδας tomb raiders

*
Λέγεται ότι στο επόμενο παιχνίδι Tomb Raider, πολύ πιθανό να παρουσιαστεί μία έμπειρη Lara Craft η οποία θα είναι επικεφαλής μιας ομάδας tomb raiders. Η πληροφορία προέρχεται από μέρος του σεναρίου που υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της η ιστοσελίδα Sacred Symbols. Αναφέρεται πως το προσεχές Tomb Raider έχει την κωδική ονομασία "Project Jawbreaker" και περιγράφεται ως ένα action adventure game που διαδρματίζεται στη σύγχρονη εποχή, όπου ο κόσμος ταλαιπωρείται από έναν μυστηριώδη κατακλυσμό.

Σύμδωνα με σημειώσεις σχετικά με το casting, η παραγωγή αναζητά Βρετανίδα ηθοποιό για τον ρόλο της Lara, στα πρότυπα των Emily Blunt ή Rosamund Pike και θα υπάρχουν ρομαντικές σκηνές με άλλον θηλυκό χαρακτήρα.


"Η Lara Croft βρίσκεται στην ακμή της. Έχουν περάσεις οι ημέρες της νεαρής, άπειρης γυναίκας, που είχε φορτωμένο το μυαλό της με οικογενειάκά θέματα. Η Lara έχει αφήσει πίσω την παιδική της ηλικία και ακολουθεί της ζωή ενός adventurer. Η καριέρα της απασχολεί τα tabloids και έχει εμπνεύσει μια νεά γενιά από tomb raiders που θα αναζητήσουν την τύχη τους στον κόσμο".

Το σενάριο περιγράφει μια ομάδα χαρακτήρων που εμπλέκονται στο gameplay. Αυτοί έχουν ενεργό ρόλο και οι δύο από αυτούς ονομάζονται Devendra και Tanvi.

"Καθώς τα χρόναι έχουν περάσει, η Lara βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Η έναρξη του επόμενου κεφαλαίου παρουσιάζει τη Lara να έχει ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους ενήλικες, αντιμετωπίζει κάτι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνη της. Έτσι θα πρέπει να συνεργαστεί με μία ομάδα, κάτι ασυνήθιστο για την πρωταγωνίστρια, που έχει μάθει να τα βγάζει πέρα μόνη της".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*