Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Metal Gear Solid, ο Snake προοριζόταν να πιάνει φιλίες με αρουραίους (video)

*
Αρχικά, στο Metal Gear Solid του PS1, ο Solid Snake προοριζόταν να πιανει φιλίες με αρουραίους. Σύμφωνα με ένα νέο video στο κανάλι του YouTube, Did You Know Gaming (υπό τη αφήγηση του David Hayter), o game director Hideo Kojima ήθελε να ποσθέσει ακόμα περισσότερους αρουραίους στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους παίκτες να τους δίνουν ονόματα και να τους εκθρέφουν ως κατοικίδια. Οι αρουραίοι ήταν η πρώτη μορφή ζωής που συνάντησε ο Snake στην παγωμένη Αλάσκα και θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στο παχνίδι.

Επιπλέον, υπάρχει σχετική αναφορά στο επίπεδο Shadow Moses του Metal Gear Solid 4. Προφανώς επειδή με τη βοήθεια των αρουραίων μπόρεσε ο Snake να βρει τον δρόμο του στους αεραγωγούς. Αρουραίοι υπάρχουν και στο Sniper Wolf boss fight και αρχικά αν κάποιος τους πυροβολούσε γίνονταν όλο και μεγαλύτεροι. Όμως αυτό αφαιρέθηκε επειδή ξεπερνούσε τα όρια του αστείου. Αντ' αυτού, ο Colonel Campbell έδινε διαταγή στον παίκτη να σταματήσει να τους πυροβολεί.


Ακόμα, ένας χαρακτήρας Mariachi προοριζόταν για το Metal Gear Solid. Θα είχε τον ρόλο του αναλυτή και θα έδινε hints στους παίκτες για το πως να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς, τραγουδώντας στα Ισπανικά με τη συνοδεία μιας κιθάρας flamenco, όμως θεωρήθηκε εκτός κλίματος.

Στο Metal Gear Solid 2, ο Snake προοριζόταν να έχει γενιάδα που θα μεγάλωνε σε πραγματικό χρόνο και θα την ξύριζε, κάτι που υπήρχαν σκέψεις να προστεθεί στο Metal Gear Solid 4. Στο ίδιο παιχνίδι υπήρχε μια στολή πιγκουίνου για τον Snake, γνωστή ως Antarctic Snake, σαφής αναφορά στο Antarctic Adventure video game του 1983.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*