Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον «αέρα» το συναρπαστικό teaser trailer του Master Blaster

Κυκλοφόρησε το teaser trailer του Master Blaster! Το επερχόμενο Aim and Shoot παιχνίδι, ελληνικής παραγωγής της Lost Cabinet Games, συνδυάζει κλασικά στοιχεία arcade δράσης με στρατηγικό gameplay και ρίψεις ακρίβειας, σε μια ειδική αποστολή στα αστέρια!

Ρίξτε μια ματιά στη συναρπαστική δράση που σας επιφυλάσσει, παρακολουθώντας το Teaser Trailer!


Στο Master Blaster, οι παίκτες εισέρχονται στην διαστημική αρένα και αντιμετωπίζουν τους Chaosbringers, τις δυνάμεις που φέρνουν το χάος στο διάστημα, ώστε να αποκαταστήσουν την τάξη. Θα συναντήσετε επιρροές από το Air Hockey και εξαιτίας των γρήγορων μονομαχιών που διαδραματίζονται, τα αντανακλαστικά σας θα δοκιμαστούν στον μέγιστο βαθμό!

Απαιτείται τακτική σκέψη για να αναδειχθείτε ο νικητής, σε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού!

Στο Master Blaster, οι παίκτες δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους, εξαπολύοντας ισχυρές ρίψεις και ενεργοποιώντας νέες ικανότητες είτε στο απαιτητικό Survival Mode είτε στο αφηγηματικά πλούσιο Story Mode.

Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα αφεθείτε σε ένα σύμπαν με σκοτεινό χιούμορ και... προκλητικούς μονολόγους των ChaosBringers, σε μια μαγευτική διαστημική ατμόσφαιρα που απογειώνει κάθε μάχη!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*