Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον Μεσαίωνα θα μας μεταφέρει το squad-based real-time strategy The Valiant (trailer)

H THQ Nordic και η KITE Games ανακοίνωσαν το The Valiant. Πρόκειται για ένα squad-based real-time strategy game που διαδραματίζεται τον 13ο αιώνα, σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Πρωταγωνιστής είναι ο Theoderich von Akenburg, πρώην σταυροφόρος. Απογοητευμένος από τη βιαιότητα του πολέμου, καλείται πίσω στη δράση από γεγονότα που ξεκίνησαν 15 χρόνια πριν, όταν αυτός και ο πρώην συμπολεμιστής του, Ulrich von Grevel, βρηκαν ένα κομμάτι από ένα αρχαίο αντικείμενο,το Rod of Aaron. Ένας νεαρός καλόγηρος, ο Malcom, εμφανίζεται στα σκαλιά του Theoderich, φέρνοντάς του τα νεα ότι το Rod έχει δύναμη που δεν προορίζεται για τους ανθρώπους και ο Ulrich έχει βάλει σκοπό να βρει τα υπόλοιπα κομμάτια για να τα ενώσει. Κάτι τέτοιο θα έφερνε μεγάλη καταστροφή στον κόσμο.




Έτσι λοιπόν ο Theoderich ξεκινάει για ένα μακρινό ταξίδι, προς εντοπισμό των κομματιών που αγνοούνται. Κατά τη διάρκειά του θα συναντήσει άλλους πολεμιστές που θα θελήσουν να τον βοηθήσουν, όπως ο βετεράνος Reinhard von Kempten της Teutonic Order και η φιλόδοξη μισθοφόρος Grimhild Eidottr με τη Raven Company, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*