Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον πόλεμο του Ιράκ λέγεται ότι θα μεταφέρει τους παίκτες το Call of Duty του 2024

*
Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει το Call of Duty: Modern Warfare II, όμως έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες και συζητήσεις σχετικά με το campaign του τίτλου της σειράς που θα λανσαριστεί σε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από σήμερα. Λέγεται ότι το Call of Duty του 2024 βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης από την Treyarch, το studio που βρίσκεται πίσω από τους τίτλους Black Ops.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker, @TheGhostOfHope το campaign του εν λόγω παιχνιδιού θα καλύπτει τα γεγονότα του πολέμου στο Ιρακ και την επιχείρηση Enduring Freedom. Επίσης, αναφέρει πως θα περιλαμβάνεται και η μάχη του Mogadishu, γνωστή για το περιστατικό Black Hawk Down, που μεταφέρθηκε και σε ταινία, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Σομαλία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*