Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story teaser trailer για το The Inquisitor της Kalypso Media

Η Kalypso Media και η The Dust αποκάλυψαν το story teaser trailer του dark fantasy adventure The Inquisitor.

Σε ένα εναλλακτικό 1500 μ.Χ., ο Ιησούς γλίτωσε τη Σταύρωση και, αντί για συγχώρεση, ζήτησε βίαιη εκδίκηση από όλους τους μη πιστούς. Αιώνες αργότερα, σε έναν σκοτεινό και αιματοβαμμένο κόσμο, ένας στρατός ζηλωτές Inquisitors συνεχίζει να επιβάλλει τον λεγόμενο Ιερό Νόμο.


Στο The Inquisitor, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Mordimer Madderdin, υπηρέτη του Θεού και Ιεροεξεταστή που χρίστηκε από τους Ύπατους Επισκόπους του Hez Hezron. Θα ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Koenigstein, μια πόλη που μαστίζεται από αμαρτίες και θρησκευτικές παραβάσεις, όπου είναι καθήκον σας να ερευνήσετε τη διαφθορά και τα εγκλήματά. Θα προβείτε σε συλλήψεις για να εντοπίσετε και να ανακρίνετε υπόπτους, να συγκεντρώσετε τα στοιχεία. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να καταφύγετε και σε ωμή βία.

To The Inquisitor θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*