Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Story trailer για το ελληνικό videogame Phobos Subhuman

*
Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Underdog Virtual παρουσίασε το story trailer για το ιδιαίτερο videogame Phobos Subhuman που ετοιμάζει. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα του 2047 και ανήκει στο είδος των action-adventures, συνδυάζοντας σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα με ένα μείγμα ιστορικών γεγονότων και μυθοπλασία. Το ανερχόμενο Phobos Subhuman θα περιλαμβάνει ρεαλιστικά 3D αστικά περιβάλλοντα, υψηλής ποιότητας χαρακτήρες, διαφορετικά είδη μηχανισμών μάχης και φυσικά μοναδική πλοκή η οποία βασίζεται σε αστρονομικές και ιστορικές αναφορές.



Μετά την κυκλοφορία της Demo έκδοσης, η ομάδα εργάζεται συνεχώς πάνω στην τελική έκδοση του Phobos Subhuman. Παρουσιάζονται συνεχώς νέες περιοχές, τις οποίες δεν έχουμε δει στο Demo Version. Στο κοντινό μέλλον, ο πλανήτης μαστίζεται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και τη ραδιενέργεια. Πολλοί άνθρωποι υφίστανται τις συνέπειες από την καταστροφή της Γης, ενώ οι λίγοι ευημερούντες προστατεύονται μέσα σε πόλεις με τείχη. Στο παιχνίδι παίζουμε ως Δανάη η οποία αποτελεί την βασική πρωταγωνίστρια και είναι μια εκπαιδευμένη πράκτορας και κόρη ενός αγνοούμενου αστροναύτη και αστρονόμου. Μετά από μια σειρά γεγονότων, η ισορροπία του συστήματος απειλείται και η Δανάη αναζητεί να μάθει τι συνέβη στον πατέρα της, τον οποίο υπέθεσε ότι ήταν νεκρός. Η αποστολή της, την οδηγεί σε ανθρώπους και μέρη που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί και ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από την παγκόσμια τάξη πραγμάτων καθώς και το παρελθόν της.

Προσθέστε το παιχνίδι στο Steam Wishlist σας για να ενημερωθείτε όταν κυκλοφορήσει και να στηρίξετε την προσπάθεια της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*