Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στόχος της Nintendo η διατήρηση της τιμής του Nintendo Switch

*
Η Nintendo ξεκαθαρίζει ότι δεν σκοπεύει να μειώσει την τιμή του Nintendo Switch αλλά ούτε και των παιχνιδιών για την κονσόλα. Είναι κάτι που σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Shuntaro Furukawa, θα τη βοηθήσει να επιβιώσει στην αχαρτογράφητη περιοχή που έχει εισέλθει. Η πρόβλεψη είναι πως ως τις 31 Μαρτίου 2023 θα έχουν πουληθεί 18 εκ. Nintendo Switch, σαφώς λιγότερα από τα 23 εκ. που πουλήθηκαν το προηγούμενο οικονομικό έτος της εταιρείας αλλά και από τα 28,8 πρόπερσι. Στην ερώτηση σχετικά με το μέλλον του Nintendo Switch, ο Furukawa απάντησε:

"Πιστεύουμε ότι εισερχόμαστε τώρα σε αχαρτογράφητη περιοχή όσον αφορά τις κονσόλες για video games. Σε αυτό το περιβάλλον, δεν θα είναι εύκολο να πουλήσουμε hardware με τον ίδιο ρυθμό όπως πριν. Ως αποτέλεσμα, συνειδητοποιούμε ότι η νέα μας πρόκληση θα είναι να πείσουμε τους καταναλωτές που σκέφτονται να κάνουν νέες αγορές, αγορές αντικατάστασης ή πρόσθετες αγορές να πάρουν το Nintendo Switch.


Καθώς η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει έναν διάδοχο του Nintendo Switch, ο Furukawa είπε ότι στόχος είναι να αυξηθεί η βάση των χρηστών της κονσόλας, συνεχίζοντας να την υποστηρίζει τόσο με νέα όσο και με κλασικά παιχνίδια.

"Σχετικά με το hardware, πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέους πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα μας και έχουμε να τους προτείνουμε νέους και κλασικούς τίτλους".

"Πιστεύουμε επίσης ότι η συνέχιση του κύκλου ζωής του Nintendo Switch θα οδηγήσει σε ευκαιρίες για πρόσθετο λογισμικό για τους παίκτες. Για παράδειγμα, τον περασμένο Δεκέμβριο, το σύνολο των αγοραστών του Nintendo Switch έφτασαν σε ρεκόρ και πολλοί συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ακόμα την κονσόλα. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτικό να δείξουμε την ελκυστικότητα του Nintendo Switch μέσω μελλοντικών προτάσεων για παιχνίδια λογισμικού σε πελάτες που σκέφτονται να αγοράσουν νέο hardware".

"Σχετικά με το Nintendo Switch, θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διατηρηθούν η τιμή και η αξία του hardware και του software μακροπρόθεσμα. Δεν πιστεύουμε ότι τη στιγμή αυτή πρέπει να αλλάξουμε την τιμολογιακή μας πολιτική".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*