Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamer έκανε διαθέσιμα στο διαδίκτυο τα εγχειρίδια όλων των τίτλων του SNES στα αγγλικά

*
Ο streamer Peebs του Twitch κατάφερε να ανεβάσει και να κάνει διαθέσιμα στο διαδίκτυο όλα τα εγχειρίδια των παιχνιδιών του Super Nintendo Entertainment System στην αγγλική γλώσσα. Τα τελευταία 8 χρόνια ο Peebs παίζει τίτλους του SNES για το κοινό του στο Twitch, ενώ παράλληλα σύλλεγε τα εγχειρίδια όσων είχαν κυκλοφορήσει και στα αγγλικά.

Ο ίδιος λέει πως η συλλογή αυτή ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια περισσότερων από 100 ανθρώπων του διαδικτύου και φίλων του, αλλά και ενός… σαρωτή για την ψηφιακοποίηση των manuals. Η ψηφιακή βιβλιοθήκη του Peebs ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του 90 Minutes Prime Goal την 1η Ιουλίου 2022.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας παρουσιάζεται ένα project τέτοιου μεγέθους από τον streamer, αφού το παρελθόν έχει διαθέτει τα manuals όλων των κυκλοφοριών των Nintendo 64 και Virtual Boy, όπως και μέρος του καταλόγου του Super Famicom (του SNES σε ιαπωνική έκδοση).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*