Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamer ολοκλήρωσε τα 12 Assassin's Creed δίχως να δεχτεί ζημιά (video)

Streamer του Assassin's Creed κατόρθωσε να ολοκληρώσει τα 12 κύρια παιχνίδια της σειράς δίχως να δεχτεί ζημιά. Ξεκίνησε από το original Assassin's Creed και έφτασε ως το Assassin's Creed Valhalla. Μάλιστα, το επίτευγμα του Hayete Bahadori γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι ολοκληρωσε αρκετούς από τους τίτλους στον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Ακόμα, δεν παραμέρισε κανέναν από τους στόχους κάθε επιπέδου και πέτυχε 100% συγχρονισμό σε κάυε παιχνίδι. Δίχως reloads, restarts ή glitches και από το Origins και μετά στον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Για τις στιγμές που το να δεχτει ζημιά δεν ήταν κάτι που μπορούσε να αποφύγει, ο Bahadori κράτησε σημειώσεις στις περιγραφές στο YouTube.

Το κλειδί της επιτυχίας του ήταν η κατάλληλη προετοιμασία και η εκμάθηση τεχνικών από speedruns. Κατά μέσο όρο χρειάστηκε 100 ώρες προετοιμασίας για κάθε παχνίδι. Για το Assassin's Creed Valhalla ο χρόνος 'προπόνησης" ήταν πάνω από 800 ώρες και επίσης πάνω από 250 ώρες αφιέρωσε στο Black Flag.


Επόμενος στόχος του χρήστη είναι να κατορθώσει κάτι αντίστοιχο στο God of War.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*