Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Streamer τερματίζει το Metal Gear Solid χρησιμοποιώντας μόνο ένα dance pad

*
Η Lilly, γνωστή και ως KittyRawr, ξεκίνησε ένα challenge πριν τρεις εβδομάδες, να τερματίσει το Metal Gear Solid χρησιμοποιώντας ένα dance pad. Η fan της σειράς αναφέρει πως το κλασσικό παιχνίδι ήταν η πρώτη της επιλογή καθώς ήταν το αγαπημένο της, αφού έβλεπε τον αδερφό της να παίζει όταν ήταν παιδί.

"Όταν αποφάσισα να ξεκινήσω τα dance pads runs, το Metal Gear Solid μπήκε αυτόματα στην λίστα καθώς το ήξερα πολύ καλά. Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήταν οι μάχες με το Tank ή τον Psycho Mantis αν έπαιζα σε dance pad. Και οι δύο ήταν πολύ ωραίες μάχες, νίκησα τον Tank με την πρώτη προσπάθεια!" αναφέρει η Lilly. Βέβαια, τα πιο δύσκολα σημεία ήταν το Hind D Fight, το Metal Gear REX και το Liquid fistfight πάνω από στο REX.

Ο σωματικός πόνος ήταν άλλη μια δυσκολία που αντιμετώπισε η Lilly, καθώς τα stream της διαρκούσαν 6 ώρες το καθένα. Η streamer έχει κάνει στο παρελθόν και άλλα dance pad runs αλλά το Metal Gear Solid ήταν πιο δύσκολο. Προηγουμένως, είχε καταφέρει να τερματίσει την τριλογία Resident Evil.

Τέλος, τα παραπάνω runs βοήθησαν την Lilly να παραμείνει σε φόρμα κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας του Covid-19.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*