Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Street Fighter II: Special Champion Edition και άλλα Mega Drive games στο Nintendo Switch Online (trailer)

*
Η Nintendo συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των τίτλων για την υπηρεσία Nintendo Switch Online και ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη τίτλων από την εποχή του Mega Drive. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Flicky, Pulseman, Kid Chameleon και Street Fighter II: Special Champion Edition. Το Flicky είναι ένα arcade game με ένα μπλε πουλί που μετέπειτα εξελίχθηκε σε χαρακτήρα στη σειρά παιχνιδιών Sonic the Hedgehog. Το Pulseman μάς ταξιδεύει στο 2015, όπου ο φιλόδοξος επιστήμονας Doc Waruyama σκοπεύει να κατακτήσει τον γαλαξία και ένα ηρωικό αγόρι με το όνομα Pulseman προσπαθεί να τον σταματήσει. Το Kid Chameleon είναι ένα side-scrolling action game με έναν ήρωα με 9 πρόσωπα που καλείται να σώσει τον πλανήτη ολοκληρώνοντας 100 επίπεδα. Τέλος, το Street Fighter II: Special Champion Edition είναι μια βελτιωμένη έκδοση του κλασικού game που κυκλοφόρησε για το SEGA Mega Drive το 1993. Υπενθυμίζεται πως τα παιχνίδια του SEGA Mega Drive είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Δείτε ένα σχετικό trailer με τους νέους τίτλους στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*