Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στροφή 180 μοιρών από την Ubisoft για τη συμμετοχή της στην Ε3 2023

*
Η Ubisoft αποφάσισε να μην μετέχει στην Ε3 2023. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρεία που είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεσή της να πάρει μέρος στη διεθνή έκθεση, εκπρόσωπός της δήλωσε στην ιστοσελίδα VGC ότι αποφάσισε να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση, που είναι η διεξαγωγή ενός Ubisoft Forward Live event, στις 12 Ιουνίου στο Los Angeles.

"Η E3 έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε ολόκληρο τον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ αρχικά σκοπεύαμε να έχουμε επίσημη παρουσία στην E3, πήραμε την απόφαση να κινηθούμε σε διαφορετική κατεύθυνση και θα πραγματοποιήσουμε ένα Ubisoft Forward Live event στις 12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους παίκτες πολύ σύντομα".



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*