Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Subnautica 2: H εταιρεία ανάπτυξης απαντά στους ισχυρισμούς της Krafton πως το παιχνίδι θα είναι αμιγώς live service

*
Μετά τις ανακοινώσεις της Krafton για το Subnautica 2, η Unknown Worlds Entertainment προέβη σε νέες δηλώσεις με σκοπό να διευκρινίσει κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε πως η early access δεν θα ξεκινήσει το 2024 και πως μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περαιτέρω πληροφορίες. Αναφορικά με την τοποθέτηση για game as a service, η Unknown Worlds Entertainment σχολίασε πως “απλώς σκοπεύουμε να προσθέτουμε συνεχώς updates, όπως συνέβη και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Σκεφτείτε το σαν μια μια early access version αρκετά διευρυμένη. Δεν θα χρειάζεται season pass, battle pass, ούτε συνδρομές. Το Subnautica 2 δεν επικεντρώνεται σε πολλούς παίκτες και το co-op θα είναι εντελώς προαιρετικό.

Πριν από το γεγονός αυτό και συγκεκριμένα στην ανακοίνωση των κερδών για το τέταρτο τρίμηνο του 2023, η Krafton είπε πως το Subnautica θα αποτελεί “multiplayer sequel” με σκοπό να υιοθετεί το επιχειρηματικό μοντέλο GaaS, το γνωστό “game as a service”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*