Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Suda51: Η Grasshopper Manufacture δουλεύει πυρετωδώς πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο game (trailer)

Ο Goichi “Suda51” Suda και η εταιρεία του, Grasshopper Manufacture, αποκάλυψαν πρόσφατα το remaster του Shadows of the Damned, όμως έχουν ακόμα ένα σημαντικό project στα σκαριά. Μιλώντας για τα πλάνα της Grasshopper, ο Suda επιβεβαίωσε πως το remaster θα κυκλοφορήσει σίγουρα μέσα στο 2024 και πως θα είναι playable ακόμα και σε φορητές συσκευές.

Συνέχισε σχολιάζοντας πως το 2024 θα είναι μια αρκετά δραστήρια χρονιά για το στούντιο, καθώς ετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενο καινούργιο παιχνίδι του. Ο Suda ανέφερε για πρώτη φορά τον νέο τίτλο τον Ιούνιο του 2023, κατά τη διάρκεια ενός special broadcast. Έκτοτε, τόσο αυτός, όσο και ο Ren Yamazaki (director της Grasshopper) αφήνουν υπόνοιες για μια επικείμενη ανακοίνωση του στούντιο μέσα στο 2024. Φαίνεται λοιπόν πως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγους μήνες για να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το καινούργιο game της Grasshopper.

Επίσης, ακόμα δε γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του remaster για το Shadows of the Damned. Έως ότου μάθουμε περισσότερα, θυμηθείτε το trailer της ανακοίνωσής του στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*