Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Ανακοινώθηκε το Toxic Commando (trailer)

O θρυλικός σκηνοθέτης ταινιών τρόμου, John Carpenter, συνεργάζεται με την Focus Entertainment και την Saber Interactive σε ένα νέο first-person shooter, το Toxic Commando.

O τίτλος ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Summer Games Fest. Θα είναι ένα συνεργατικό FPS, στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να καταστρέψουν τον Sludge God, ένα πλάσμα του οποίου η δύναμη είναι... να μετατρέπει ανθρώπους σε zombie!


Ο τίτλος θα χρησιμοποιεί την Swarm Engine της Saber και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και σε PC μέσα στο 2024.

Ο Carpenter δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την συμμετοχή του σε ένα video game. Ο ίδιος δηλώνει με χιούμορ πως του αρέσει να πυροβολάει zombies, ενώ δηλώνει με αυτοπεποίθηση πως ο κόσμος θα λατρέψει αυτό το παιχνίδι.

Απολαύστε το ιδιαίτερο trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*