Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Αποκαλύφθηκε το Stormgate (trailer)

Στο Summer Game Fest είδαμε το Stormgate, την πρώτη δουλειά των Frost Giant Studios, ομάδα που αποτελείται από πρώην developers της Blizzard Entertainment με προϋπηρεσία στα WarCraft 3 και StarCraft 2. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το Stormgate είναι ένα RTS που υπόσχεται συνεχώς εξελισσόμενη ιστορία μέσω του campaign mode του, ενώ εκτιλλίσεται σε έναν κόσμο που η μαγεία συγκρούεται με τη τεχνολογία.

Το Stormgate αναπτύσσεται στην Unreal Engine 5 και στοχεύει να χρησιμοποιεί την εξελιγμένη μηχανή γραφικών για να παρέχει τεράστιους και διαφοροποιημένους χάρτες ως πεδίο μάχης μμε εκατοντάδες μονάδες σε κάθε πλευρά. Το παιχνίδι αναμένεται ως free to play και η πρώτη έκδοση beta θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή εντός του 2023 σε Windows PCs.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*