Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Επιστρέφει και με παρουσία κόσμου το 2023 η διοργάνωση του Geoff Keighley

*
Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε πως το Summer Game Fest θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2023 και πως θα διοργανωθεί για πρώτη του φορά και σε φυσική μορφή, παρουσία κόσμου. Ο Keighley έκλεισε την παρουσίαση του Summer Game Fest 2022 με τη δήλωση πως η φυσική διοργάνωση του 2023 θα ενώσει την gaming κοινότητα με τον δικό της τρόπο.

Το Summer Game Fest έχει διοργανωθεί συνολικά τρεις φορές (συμπεριλαμβανομένου του φετινού), ξεκινώντας από τον Ιούνιο του 2020. Τότε έκανε ντεμπούτο για να βοηθήσει developers και publishers να επικοινωνήσουν τα projects τους με το κοινό ύστερα από την ακύρωση των E3 και Gamescom λόγω Covid-19. Φέτος η διοργάνωση της E3 ακυρώθηκε για τρίτο συνεχές έτος, όμως αναμένεται να επιστρέψει και αυτή τον Ιούνιο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*