Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Έρχεται το Midnight Fight Express (trailer)

Με όπλα, κατάνα, φωτιές και χάος υποδεχόμαστε το Midnight Fight Express, ένα άγριο brawler με γεύση από περασμένες δεκαετίες, αλλά χρησιμοποιώντας motion-captured animations οι μάχες δείχνουν εξαιρετικές εν κινήσει.

Επίσης, οι πίστες του παιχνιδιού έχουν φτιαχτεί μία-μία με προσοχή για να ξεχωρίζουν, κάτι που φαίνεται κι από ορισμένες πολύ κινηματογραφικές σκηνές δράσης που εκτυλίσσονται στο trailer το οποίο συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού.


Το Midnight Fight Express περιγράφεται ως ένα προσβάσιμο παιχνίδι με υψηλό «ταβάνι», καθώς ο παίκτης θα πρέπει να μάθει πώς να αξιοποιεί τις δυνατότητές του για να ξεπερνάει δύσκολα εμπόδια, χρησιμοποιώντας επίσης πολλά όπλα και το περιβάλλον προς όφελός του για να βγάλει από τη μέση ορδές εχθρών. Επίσης, θα μπορεί να ξεκλειδώσει νέα ρούχα, κινήσεις και όπλα ανεβαίνοντας σε level.

Στην ομάδα ανάπτυξης συμμετέχει ένας από τους συγγραφείς του Destiny 2 The Witch Queen, όπως και ο κασκαντέρ που συμμετείχε στο God of War του 2018.

Το Midnight Fight Express θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC από τον Jacob Dzwinel και την Humble Games. Επιπλέον, θα διατεθεί μέσω Xbox Game Pass για PC και κονσόλες Xbox.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*