Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Marvel's Spider-Man 2

*
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Marvel's Spider-Man 2 ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του Summer Games Fest 2023. Ο τίτλος θα λανσαριστεί αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 20 Οκτωβρίου 2023. Στην σκηνή του Summer Games Fest, εμφανίστηκε αντιπρόσωπος της ομάδας ανάπτυξης, ο οποίος δήλωσε πως ο Venom του παιχνιδιού έχει ένα ολοκαίνουργιο backstory, το οποίο οι fans δεν έχουν ξαναδεί. Επιπλέον, δήλωσε πως με κάποιον τρόπο θα συμμετέχουν και άλλοι ήρωες της Marvel που βρίσκονται στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια της ιστορίας.

Εκτός απο τον Kraven και τον Venom, o οποίος προβλήθηκε σε concept art και ξεσήκωσε το κοινό, θα συμμετέχουν και άλλοι villains για να βάλουν δύσκολα στον Peter Parker και στον Miles Morales. Μετά την ανακοίνωση στο event, η Sony ενημέρωσε και το blog του PlayStation, με πληροφορίες για τις εκδόσεις Collector's και Digital Deluxe, όπως και για το box art της φυσικής έκδοσης.

Πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Οι προπαραγγελίες για το Spider-Man 2 θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου. Η standard edition θα κοστίζει €79.99. Η digital deluxe θα κοστίζει €89.99 και θα περιέχει το παιχνίδι, τα bonus της προπαραγγελίας και 10 αποκλειστικά κοστούμια, πέντε για τον Peter και πέντε για τον Miles, επιπλέον frames και stickers για το Photo Mode και δύο επιπλέον skill points.

Η φυσική συλλεκτική έκδοση θα περιέχει τα παραπάνω και ένα αρκετά μεγάλο αγαλματίδιο του Venom, μεγέθους 19 ιντσών κατά την διάρκεια της μάχης του με τους δύο Spider-Men. Το κόστος της θα είναι €249.99. Η Collector's Edition θα περιλαμβάνει επιπλέον digital voucher για την Deluxe edition και ένα Steelbook.

Προς το παρόν, η Collector's Edition μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω PlayStation Direct, πράγμα που σημαίνει οτι στην χώρα μας δεν είναι διαθέσιμη η προπαραγγελία της. Η Sony ενημερώνει πως θα έρθουν περισσότερες πληροφορίες για τις χώρες που δεν έχουν PlayStation Direct.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*