Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Layers of Fears, ο νέος τίτλος της Bloober Team (trailer)

Εκεί που πολλοί περίμεναν, βάσει φημολογίας, ότι η Bloober Team θα αποκαλύψει ένα νέο Silent Hill, η πολωνική εταιρεία τράβηξε την «κουρτίνα» κι έδειξε στον κόσμο το Layers of Fears.

Ο τίτλος μοιάζει πολύ στο Layers of Fear και το περιεχόμενο επίσης θα μοιάζει αρκετά. Συγκεκριμένα, το Layers of Fears είναι ένα remake που συγκεντρώνει τα Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2 σε ένα πακέτο. Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης φαίνεται πως έχει τροποποιήσει -σε μικρό ή μεγάλο βαθμό- ορισμένα γεγονότα του παιχνιδιού, κρίνοντας από το trailer, πιθανότατα για να μπορέσει όλο να λειτουργήσει ως ένα παιχνίδι κι όχι τρία σε ένα.


Προτιμήθηκε η μηχανή γραφικών Unreal Engine 5, η οποία θα προσφέρει άκρως ρεαλιστικά γραφικά και επίσης, η εταιρεία θα προσθέσει δυνατότητες στο gameplay όπως και θα κάνει ορισμένες ιστορίες λίγο πλουσιότερες σε πληροφορία και έκταση. Η Bloober Team έχει τη βοήθεια της Anshar Studios στη δημιουργία του νέου τίτλου.

Το Layers of Fear περιστρεφόταν γύρω από έναν ζωγράφο που βρισκόταν ένα βήμα από την ολοκλήρωση του καλύτερου έργου του, ενώ το δεύτερο αφιερώθηκε σε έναν ηθοποιό που συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας πάνω σε ένα τεράστιο υπερωκεάνιο πλοίο. Το Layers of Fear: Inheritance ήταν ένα πακέτο επιπλέον περιεχομένου για το πρώτο παιχνίδι, που εστίαζε στην κόρη του ζωγράφου. Έχοντας δει μια άγνωστη γυναίκα στο νέο trailer, ίσως έχουμε να κάνουμε με την κόρη του ζωγράφου κι έτσι κάπως να ενώνονται όλα τα γεγονότα.

Το Layers of Fears αναμένεται νωρίς το 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*