Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Το Highwater αγγίζει το θέμα της κλιματικής αλλαγής (trailer)

Αποκαλυπτήρια για τον τίτλο της Demagog Studio, το Highwater, ένα παιχνίδι turn-based strategy που εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν με τα Golf Club: Wasteland και The Cub.

Το Highwater λαμβάνει χώρα στη Γη του μέλλοντος, όπου μετά τη μεγάλη κλιματολογική καταστροφή που άφησε τον πλανήτη αγνώριστο και οριακά ακατοίκητο, υπάρχουν φήμες πως ο Άρης ίσως αποτελεί μια διέξοδο για τους επιζώντες.


Χρησιμοποιώντας μια βάρκα για να διασχίζουν την πλημμυρισμένη Γη, οι παίκτες θα συναντούν νέους συμμάχους και θα πολεμούν εχθρούς προσπαθώντας να διαφύγουν από εμπόλεμες ζώνες και οχυρωμένες πόλεις για τους πλούσιους.

Δίνοντας έμφαση στην ιστορία αλλά και στο gameplay, το Highwater υπόσχεται μια εμπειρία που επικεντρώνεται στο περιβάλλον από κάθε άποψη – συνδυάζοντας gameplay που αξιοποιεί το περιβάλλον αλλά και έχοντας ένα σενάριο γραμμένο γύρω από αυτό.

Το Highwater θα διατεθεί μέσα στη χρονιά για PC μέσω Steam και Epic Games Store, όπως και για κινητά iOS και Android. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο μέσω της εφαρμογής Netflix για κινητά, ως μέρος της συνδρομής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*