Το «The Third Sin» διαδραματίζεται μέσα σε ένα τεράστιο και απειλητικό γοτθικό κάστρο, το μέγεθος του οποίου αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του συνόλου των χαρτών του Blasphemous II και του «Mea Culpa».
Το «The Third Sin» προκαλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν και να κατακτήσουν ένα τμήμα της Cvstodia που κάποτε χρησίμευε ως καταφύγιο για τους ευγενείς, μέχρι που το Θαύμα προκάλεσε καταστροφή εντός των τειχών του κάστρου. Με φόντο τους ελικοειδείς διαδρόμους, τους απόκοσμους πύργους, τη σπηλαιώδη βιβλιοθήκη και την υγρή κρύπτη του φρουρίου, το expansion διαθέτει επίσης μια γκαλερί που επιτρέπει στους παίκτες να αναμετρηθούν εκ νέου με bosses και εισάγει μια νέα εμπειρία παιχνιδιού με τη μορφή τριών Familiars — μαγικών οντοτήτων που συνοδεύουν τον Penitent One, υποστηρίζοντάς τον τόσο στη μάχη όσο και στην εξερεύνηση.
Στο οπλοστάσιο του παίκτη προστίθεται ένα ένα μαστίγιο με λεπίδες, που εμπλουτίζει το σύνολο των κινήσεων του The Penitent One με μια σειρά από βασικές και ειδικές επιθέσεις για να μετατρέψει τους εχθρούς σε σκόνη. Το Blasphemous II: The Third Sin περιλαμβάνει επίσης νέες προσευχές, στολές, πέντε νέα επιτεύγματα / τρόπαια και έξι επιπλέον μουσικά κομμάτια από τον συνθέτη της σειράς Carlos Viola, για να βυθίσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες στην τρομακτική ατμόσφαιρα του κάστρου.
Το Blasphemous II είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω του Steam.
God of War Laufey – Επανέρχεται χαρακτηριστικό που αφαιρέθηκε από τη σειρά πριν πολλά χρόνια



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity