Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: To Warhammer 40,000: Space Marine ΙΙ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 (trailer)

Η Focus Entertainment και η Saber Interactive ανακοίνωσαν πως το Warhammer 40,000: Space Marine ΙΙ, ένα action game με προοπτική τρίτου προσώπου θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam). Επίσης, η εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε νέο trailer σχετικά με το cooperative campaign που θα διαθέτει ο τίτλος.

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύτηκε στο Summer Game Fest, το Warhammer 40,000: Space Marine II διαθέτει ένα συναρπαστικό τρόπο αφήγησης που ακολουθεί τον υπολοχαγό Titus, τον οποίο υποδύεται δυναμικά ο ηθοποιός Clive Standen. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα όπλα και να εξαπολύσετε θανατηφόρες επιθέσεις στις αντίπαλες ορδές των Tyranid, με πολλούς τρόπους: μόνοι σας, συνεργατικά με φίλους ή με χρήση ΑΙ σε συνεργασία τριών παικτών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*