Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Τρεις ή τέσσερεις οι μεγάλες ανακοινώσεις, λέει ο Geoff Keighley

*
O Geoff Keighley, παρουσιαστής και παραγωγός του Summer Game Fest μιλάει για τρεις με τέσσερεις μεγάλες ανακοινώσεις στο φετινό event. Σας θυμίζουμε ότι, το Summer Game Fest θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στις 8 Ιουνίου 2023 στο YouTube Theater του Hollywood Park της California.

"Όπως λέω πάντα για αυτές τις παρουσιάσεις, ένα ή δύο παιχνίδια κάνουν τη διαφορά", είπε ο Keighley σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Epic Games. "Ως παραγωγός, είναι δύσκολο γιατί μερικές φορές έχεις αυτά τα παιχνίδια, μερικές φορές όχι, μερικές φορές νομίζεις ότι τα έχεις και ακυρώνονται ή αλλάζουν".


Αν και τα σχέδια μπορούν πάντα να αλλάξουν, είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία ή τέσσερα πράγματα που πιστεύει ότι θα είναι "αρκετά σημαντικά για αυτό το κοινό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*