Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 40 ώρες θα διαρκεί το story του Phantom Blade Zero

*
Το Phantom Blade Zero της S-GAME ήταν από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν στο πρόσφατο PlayStation Showcase. Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα με έντονες μάχες, τεράστιους εχθρούς, εντυπωσιακά περιβάλλοντα, στοιχεία που προϊδεάζουν για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα, μέσω ενός Q&A η ομάδα ανάπτυξης ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από μερικά πράγματα.


Επιβεβαιώθηκε ότι για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι θα χρειαστείτε από 30 έως και 40 ώρες. Πάντως θα υπάρχουν και πολλές δευτερεύουσες αποστολές, οπότε η διάρκεια του gameplay θα επεκταθεί. Ακόμα, έγινε γνωστό ότι οι σκηνές μάχης καταγράφηκαν μέσω της game engine και χρησιμοποιήθηκαν περισσότερες γωνίες λήψεις από αυτές που θα είναι διαθέσιμες μέσω της κάμερας του παιχνιδιού. Επίσης, όταν κυκλοφορήσει το Phantom Blade Zero, η κάμερα θα είναι πιο σταθερή και θα προσφέρει καλύτερο οπτικό πεδίο για την αποφυγή ζαλάδας και ναυτίας.

Ο κόσμος του Phantom Blade Zero θα είναι ημιανοικτός, κάτι το οποίο θα μειώνει την ανάγκη για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και θα προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα για ημι-γραμμική προσέγγιση στο gameplay.

Λέγεται ότι η ανάπτυξη του Phantom Blade Zero ξεκίνησε το 2017, όμως το βασικό στάδιο της δημιουργίας του άρχισε το 2022 και ως τότε εργάζονταν σε αυτό μόνο τρία άτομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*