Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake

*
Οι εξελίξεις που δείχνουν προς το Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake ολοένα και πληθαίνουν.

Η σελίδα του Assassin’s Creed IV: Black Flag στο Steam ενημερώθηκε ξαφνικά με χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού, προκαλώντας έντονες φήμες για επικείμενο remake ή σημαντική αναβάθμιση. Σύμφωνα με την ενημέρωση, προστέθηκαν τα εξής: Custom Volume Controls (Εξατομικευμένες ρυθμίσεις ήχου), Stereo Sound (Στερεοφωνικός ήχος), Surround Sound (Ήχος surround), Mouse-Only Option (Δυνατότητα χειρισμού μόνο με ποντίκι), Adjustable Difficulty (Ρυθμιζόμενη δυσκολία) και Save Anytime (manual save) (Αποθήκευση παιχνιδιού οποιαδήποτε στιγμή). Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τυπικά για πιο σύγχρονους τίτλους της σειράς Assassin’s Creed, αλλά δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση του Black Flag του 2013.




Η προσθήκη αυτών των λειτουργιών ενισχύει τις φήμες για ένα πλήρες remake του Black Flag, το οποίο συζητείται έντονα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο ηθοποιός φωνής του Edward Kenway, Matt Ryan, άφησε πρόσφατα υπονοούμενα για επιστροφή του στον ρόλο, ενώ και εταιρείες με συλλεκτικά αγαλματίδια Assassin’s Creed υπαινίχθηκαν κάτι σχετικό. Ορισμένοι fans ανησυχούν ότι η Ubisoft ίσως αντικαταστήσει πλήρως την αρχική έκδοση με το remake, όπως έχει συμβεί και με άλλους κλασικούς τίτλους στο παρελθόν.

Υπάρχει πάντως και το σενάριο ότι η Ubisoft απλώς προσθέτει σύγχρονες λειτουργίες στην υπάρχουσα έκδοση, αν και αυτό θεωρείται λιγότερο πιθανό λόγω της ηλικίας του παιχνιδιού και της έκτασης των αλλαγών. Οι περισσότερες πηγές εκτιμούν ότι το remake θα αποκαλυφθεί επίσημα σε κάποιο μεγάλο event, όπως το Gamescom 2025 ή τα The Game Awards, ενώ η κυκλοφορία του τοποθετείται είτε για τα τέλη του 2025 είτε για το 2026, λόγω και της πρόσφατης καθυστέρησης του Assassin’s Creed Shadows.

Σούπερ προσφορά στην Ελλάδα: Πως θα πάρεις PS5 στα €280 και Nintendo Switch 2 στα €415!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*