Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης έδωσε πάνω από €9.000 για σπάνιο παιχνίδι του Sega Mega Drive

*
Ένα σπάνιο παιχνίδι του Sega Mega Drive πουλήθηκε έναντι ενός ποσού που ξεπερνάει τις €9.000.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fusion R Gamer, ένα αντίγραφο PAL του Lakers vs Celtics and the NBA Playoffs πουλήθηκε στο eBay για €9.170. Το παιχνίδι θεωρείται ένα από τα "ιερά δισκοπότηρα" των Ευρωπαίων συλλεκτών Mega Drive, όμως δεν ισχύει το ίδιο για την έκδοση NTSC του Sega Genesis που θα τη βρείτε στο eBay με τιμή μεταξύ $5- $20.


Η έκδοση PAL ήταν σχεδόν έτοιμη για κυκλοφορία, σε βαθμό που το περιοδικό CVG δημοσίευσε review, δίνοντάς του βαθμολογία 88%. Όμως, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ακυρώθηκε η κυκλοφορία του στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, ελάχιστες κόπιες κατόρθωσαν να δραπετεύσουν από τις αποθήκες της EA. Σύμφωνα με το Eurogamer παρουσιάστηκαν προβλήματα με τις άδειες του παιχνιδιού για τις ευρωπαϊκές αγορές, κάτι που επιλύθηκε όταν ήρθε η σειρά του Bulls vs Lakers.

Λέγεται ότι ανά τον κόσμο υπάρχουν 13 κόπιες της έκδοσης PAL του παιχνιδιού, όμως έγγραφο της EA κάνει λόγο ότι πουλήθηκαν 192.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*