Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμφωνία για μακροχρόνια συνεργασία ανακοίνωσαν η Lego και Epic Games

*
H Lego και η Epic Games ανακοίνωσαν την υπογραφή μακροχρόνιας συμφωνίας συνεργασίας, "για να διαμορφώσουν το μέλλον του metaverse", έχοντας στο επίκεντρο τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για τους νεαρούς παίκτες.

"Οι ψηφιακές εμπειρίες που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, θα προσφέρουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα τα βοηθήσουν να αναδειχτούν σε έμπιστους δημιουργούς και θα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες για παιχνίδι σε έναν ασφαλή και γεμάτο θετική ενέργεια χώρο", αναφέρεται στο κοινό δελτίο τύπου των δύο εταιρειών.


Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν όμως φαίνεται ότι πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα αναφορικά με το ψηφιακό μέλλον της Lego και μια μεγάλη νίκη για την Epic Games, που αναδεικνύεται σε φίρμα που μπορούν να εμπιστεύονται οι γονείς για τα παιδιά τους.

Αναμένουμε να δούμε το πως θα διαμορφωθεί η συνεργασία αυτή τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*