Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπόγραψαν η Sony Interactive Entertainment και η NCSOFT

*
Η Sony Interactive Entertainment σύναψε στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την Κορεατική NCSOFT. Ο CEO της NCSOFT, Taekjin Kim και ο CEO της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan συναντήθηκαν για να υπογράψουν μια συμφωνία που καλύπτει πολλαπλά επιχειρηματικά πεδία, όπως αυτό των φορητών συσκευών. Οι δυο εταιρείες αξιολογούν ένα εύρος ευκαιριών με στόχο να ενδυναμώσουν τη στρατηγική συνεργασία, να εκμεταλλευτούν την τεχνολογική ανωτερότητα της NCSOFT και την ηγετική θέση της Sony Interactive Entertainment στον χώρο της διασκέδασης σε παγκόσμιο επίπεδο.

"Αυτή η συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment είναι η αρχή των προσπαθειών μας για τη χάραξη μιας κοινής πορείας, αξιοποιώντας τις βασικές ικανότητες, τις τεχνολογικές δυνατότητες και την τεχνογνωσία και των δύο εταιρειών", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NCSOFT, Taekjin Kim. "Θα προσφέρουμε μια νέα και ευχάριστη εμπειρία στο κοινό μας σε όλα τα επίπεδα".


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, πρόσθεσε: "Η συνεργασία με την NCSOFT προάγει τη στρατηγική μας να επεκταθούμε πέρα από τις κονσόλες και να διευρύνουμε την εμβέλεια του PlayStation σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Όπως και η Sony Interactive Entertainment, το NCSOFT μοιράζεται ένα παρόμοιο όραμα για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας, εντυπωσιακών εμπειριών ψυχαγωγίας για παίκτες παντού, και όλοι μαζί είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε για να ωθήσουμε περαιτέρω τα όρια του gaming". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*