Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία της The Pokemon Company με… το μουσείο του Van Gogh (video)

Η The Pokemon Company ανακοίνωσε την συνεργασία της με το μουσείο του Van Gogh. Ένα νέο teaser video, στο οποίο ο Pikachu και η Eevee τρέχουν μέσα σε ένα λιβάδι απο λουλούδια, συνόδεψε την ανακοίνωση και αναφέρεται στον δημοφιλή πίνακα του διάσημου ζωγράφου.

Ούτε η Pokemon Company, ούτε το μουσείο του Van Gogh έχουν αποσαφηνίσει με τι ακριβώς θα έχει να κάνει η συνεργασία, πέραν της ημερομηνίας έναρξής της, στις 28 Σεπτεμβρίου 2023.


Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε συνεργασία της εταιρείας των πολυαγαπημένων τεράτων με διάσημο μουσείο. Το 2018, η εταιρεία συνεργάστηκε με το Tokyo Metropolitan και μάλιστα επισκέπτες του μουσείου κατά την διάρκεια του event, μπορούσαν να αγοράσουν μια εκ των πέντε καρτών Promo Pokemon Trading Card Game. Τέτοιου είδους κάρτες, όπως η Pikachu Munch Promo, αναζητούνται απο συλλέκτες και συνήθως η αξία τους απογειώνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*