Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία του Netflix με τους δημιουργούς του Exploding Kittens για νέο mobile game και animated σειρά

*
Το Netflix ανοίγεται όλο και περισσότερο στον χώρο των video games, αυτήν τη φορά με τη σύναψη συνεργασίας με τους δημιουργούς του card game Exploding Kittens. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποσκοπεί στη δημιουργία ενός mobile game, αλλά και μιας σχετικής animated σειράς με ντεμπούτο εντός του 2023. Το παιχνίδι θα συγκαταλέγεται στη συλλογή με τα δωρεάν παιχνίδια του Netflix, τα οποία είναι προσβάσιμα για τους ενεργούς συνδρομητές των υπηρεσιών του.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει ήδη μια έκδοση του Exploding Kittens στο App Store του iOS και στο Google Play του Android, όμως επί πληρωμή. Η έκδοση του Netflix θα περιέχει δύο αποκλειστικές κάρτες τη στιγμή της κυκλοφορίας του, ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται περισσότερες. Όσο για τη σειρά, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την υπόθεσή της, σύμφωνα με την οποία ο Θεός και ο Διάβολος καταφθάνουν στη Γη με τη μορφή οικόσιτων γάτων που ετοιμάζονται για μια επική μάχη.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερα, τόσο για το νέο παιχνίδι Exploding Cats, όσο και για την animated σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*