Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζει να μην είναι κερδοφόρο το Outriders

*
Παρά το δυνατό του ξεκίνημα, το Outriders δεν απέφερε κέρδος για τη Square Enix εντός του 2021. Η πληροφορία προέρχεται από την People Can Fly που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του, που για τον λόγο αυτό δεν έχει ως τώρα βάλει στα ταμεία της χρήματα από ποσοστό κερδών, εφόσον αυτό δεν υπάρχει. Η Square Enix, δεν έχει μέχρι στιγμής μπορέσει να ισοσκελίσει τα έξοδα που έκανε για την ανάπτυξη, προώθηση και διανομή του παιχνιδιού.

Τον περασμένο Μάιο, η Square Enix χαρακτήρισε το Outriders ως το επόμενο μεγάλο franchise της, ενθουσιασμένη από τους 3,5 εκ. παίκτες που κατόρθωσε να συγκεντρώσει μέσα στον πρώτο μήνα από το λανσάρισμά του. Κάτι που κατά ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στην προσθήκη του στην υπηρεσία Xbox Game Pass. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, παρόλα αυτά η Square Enix αποφάσισε να διατηρήσει τα δικαιωματα του παιχνιδιού, το οποίο δεν περιλήφθηκε στο πρόσφατο deal με την Embracer Group.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*