Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η καλή πορεία για τις πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S στην Ιαπωνία

*
Η καλή πορεία για τις πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S στην Ιαπωνία συνεχίζεται. Το τελευταίο διάστημα, τα νεότερα συστήματα της Microsoft έχουν ξεπεράσει δύο φορές το PlayStation 5- κυρίως λόγω των προβλημάτων διαθεσιμότητας- και το ίδιο παραλίγο να κάνουν την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουνίου. Σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε το Famitsu, τη συγκεκριμένη περίοδο, το Xbox Series X πούλησε 4.881 μονάδες και το Xbox Series S πρόσθεσε στον λογαριασμό άλλες 4.034, με το σύνολο να φτάνει τις 8.915.

Τα αντίστοιχα νούμερα για το PlayStation 5 ήταν 7.257 μονάδες για την έκδοση με οπτικό δίσκο και 1.924 για το Digital Edition, δηλαδή συνολικά 9.181.


Ούτε λόγος για το ποια κονσόλα βρέθηκε για μια ακόμα εβδομάδα στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Δεν είναι άλλη από το Nintendo Switch, τα διάφορα μοντέλα του οποίου βρέθηκαν στα χέρα 56.549 επιπλέον gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*