Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η πρόοδος με τους emulators του PS5, στην αρχική οθόνη του Ghost of Yotei φτάνει ο SharpEmu

*
Η ανάπτυξη emulators για το PlayStation 5 σημειώνει ταχύτατη πρόοδο, με τα SharpEmu και KytyPS5 να ξεχωρίζουν ως τα πιο υποσχόμενα projects. Σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές, το SharpEmu κατάφερε να εκκινήσει το Ghost of Yotei έως την αρχική οθόνη (splash screen) σε υπολογιστή, πριν τερματιστεί λόγω σφάλματος. Αντίστοιχα, το Astro Bot εμφανίζει πλέον τα πρώτα μενού, γεγονός που δείχνει ότι η συμβατότητα βελτιώνεται σταδιακά.

Παλαιότερα, το SharpEmu είχε εκτελέσει επιτυχώς το Dreaming Sarah, ενώ είχε φτάσει το Bloodborne μέχρι την οθόνη φόρτωσης. Από την άλλη, ο KytyPS5 έχει ήδη εκκινήσει το GTA 5 έως το βασικό μενού και το Quake 2 Remastered μέχρι τη φάση τρισδιάστατης απεικόνισης.


Παρότι κανένα σύγχρονο παιχνίδι PS5 δεν είναι ακόμη πλήρως playable, η πρόοδος των τελευταίων εβδομάδων θεωρείται ιδιαίτερα ενθαρρυντική και δημιουργεί προσδοκίες ότι στο μέλλον μεγάλοι αποκλειστικοί τίτλοι της Sony θα μπορούν να εκτελούνται ομαλά και σε PC.

Ούτε το τελευταίο trailer του Marvel's Wolverine δεν γλίτωσε από την οργή της κοινότητας του PlayStation

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*