Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται οι εξαγορές studios από τη Sony δήλωσε ο Jim Ryan

*
Μιλώντας στο πρόσφατο PlayStation podcast, ο Jim Ryan επιβεβαίωσε ότι η Sony θα συνεχίσει τις εξαγορές studios.

"Είμαστε σε μια πραγματικά πολύ καλή κατάσταση με τα PlayStation Studios, όπως και τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη επιτυχία και η εμπορική επιτυχία των παιχνιδιών που δημιουργούν...είναι κάτι που μας έχει επιτρέψει να επενδύουμε στη δημιουργία περιεχομένου. Μεγαλώνουμε τα studios μας οργανικά και εμείς μεγαλώνουμε μέσω των εξαγορών. Μέσα στο 2021 αποκτήσαμε πέντε studios, είμαστε σε συζητήσεις με τη Bungie και έχουμε επιπλέον πλάνα. Αυτό μας βάζει σε έναν ατέρμονο κύκλο, όπου η επιτυχία γεννά επιτυχία.


Επίσης, επανάλαβε την απόφαση της εταιρείας ότι παιχνίδια των PlayStation Studios δεν πρόκειται να μπουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στο PlayStation Plus, όπως κάνει η Microsoft με το Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*