Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζουν να καλπάζουν τα έσοδα του Genshin Impact σε φορητές συσκευές

*
Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε σε φορητές συσκευές, το RPG Genshin Impact της MiHoYo, έχει αποφέρει στα ταμεία της εταιρίας το ποσό των $3 δισ. σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση της Sensor Tower, κατά μέσο όρο, ο τίτλος έχει έσοδα $1 δισ. ανά εξάμηνο, μέσω του Google Play και του App Store.

Πρώτη στον κατάλογο των χωρών οι χρήστες των οποίων ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για το παιχνίδι είναι η Κίνα, με ποσοστό 30,7% και ακολουθούν η Ιαπωνία με 23,7% και οι Η.Π.Α. με 19,7%.


Ακόμα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, το Genshin Impact ήταν ο τίτλος με τα περισσότερα έσοδα παγκοσμίως και ο αριθμός των ενεργών παικτών του συνεχίζει να αυξάνεται. Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των ενεργών παικτών ανά μήνα σημείωσε αύξηση της τάξης του 44%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*