Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η κυκλοφορία του Baldur’s Gate: Dark Alliance II (trailer)

Το Baldur’s Gate: Dark Alliance II θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG), όπως ανακοίνωσαν η Interplay και η ομάδα ανάπτυξης, Black Isle Studios. Το παιχνίδι έρχεται με γραφικά ανάλυσης ως 4K και υποστήριξη για local cooperative play. To Baldur’s Gate: Dark Alliance II λανσαρίστηκε για PlayStation 2 και Xbox στις 20 Ιανουαρίου 2004.

Τοποθετείται μέσα και έξω από την πόλη του Baldur’s Gate και θα υπάρχουν πέντε playable characters και classes, όπως επίσης δεκάδες τοποθεσίες. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους όπλα, ασπίδες και να βελτιώνουν τα αντικείμενά τους χρησιμοποιώντας runestones aκαι gems. Ακόμα, θα υπάρχουν τέσσερα επίπεδα δυσκολίας, Easy, Normal, Hard και Extreme. Είτε επιλέξετε barbarian, monk, necromancer, rogue ή cleric θα κληθείτε να πολεμήσετε ορδές τεράτων, που περιλαμβάνουν Hobgoblins, Ghouls, Golems και Dragons.


Όλες οι εκδόσεις του Baldur’s Gate: Dark Alliance II θα υποστηρίζουν local co-op play. Σε εκείνη για Steam θα προστεθεί και υποστήριξη για Remote Play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*